Om Klinikk1 Norge AS

Klinikk1 Norge AS er en tverrfaglig klinikk innen muskelbehandling etablert i 2013, med Bodø som hovedklinikk og filialer i Oslo og Saltstraumen. Klinikk1 har utspring fra terapeutsenteret Wisth og Hin, og er basert på samme ideologi som disse stod for innen muskelterapi. Denne ideologien er basert på viten fra medisinens vugge (hippokrates) om muskel- og skjelettplager, den gang kaldt «Bonesetting». Som en kuriositet ble skjelettdelen av dette til som viten om nåtidens kiropraktikk i USA rundt 1890-tallet.  Vår spesialitet er tuftet på den delen som tar for seg muskler, sener og biodynamisk utfoldelse.

 

I vår klinikk har vi i dag et bredt medisinsk apparat med terapeuter innen muskelterapi, fysioterapi, osteopati, medisinsk- og klassisk massasje, fotpleie, aromaterapi og SPA-behandling. Vi er stadig i utvikling og flere fagfelt kommer.

 

Vi jobber med alle grupper av skader og plager innen muskler, sene og skjelett, med alle typer folk fra den hverdagslige til toppidrett, lag, foreninger, bedrifter ol.

 

Nytt i år er vårt akademi som tar sikte for oppstart sommeren 2016. Klinikk1akademiet vil gi utdannelse innen klassisk massasje og muskelterapi, samt kurs for bedrifter og idrettslag innen trening og uttøying. Her også helgekurs innen parmassasje.

 

I vår butikk selger vi produkter fra våre samarbeidspartnere:

Deltabed – Ergonomiske puter, madrasser ol.

Rehband – Ortopediske såler og beskyttelsesprodukter

Sportsgel mm.

 

Til info: Avbestillinger skal skje senest 24 timer før avtalt behandling, hvis ikke faktureres timen i sin helhet.