Bedriftsavtale

Klinikk1 Norge AS ønsker å bidra til et lavere sykefravær i din bedrift, ved å tilby dere tilgang til våre terapeuter.

 

Vi ønsker å gjøre det enklere for dine ansatte å ta vare på helsa, og dermed unngå sykefravær grunnet muskel- og skjelettlidelser. Med vår bedriftsavtale vil dine ansatte ha rask tilgang til våre terapeuter, de vil prioriteres og vi garanterer behandling så raskt som mulig, senest innen 48 timer.

 

Vi tilbyr også «Behandling i jobb» hvor en av våre terapeuter kommer til din arbeidsplass. Her avtales en fast hel/halv dag ukentlig eller annenhver uke. Dere setter opp en timeliste for

dagen, og setter et kontor til disposisjon. Terapeuten tar selv med seg alt utstyr som trengs for behandling og undersøkelser. I tillegg til selve behandlingen kan terapeuten bidra til forebygging ved å gi tips og råd på arbeidsplassen og sette opp tilrettelagte treningsøvelser.

 

Vi har terapeuter innen følgende fagområder; fysioterapi, muskelterapi, osteopati, massasje og trening. Vi samarbeider også med kiropraktorer, tannleger og leger.

PRIS:

For bare 150,- kroner i året pr. ansatt vil din bedrift bli prioritert ved timebestilling, få gode priser på «Behandling i jobb» og behandlinger i vår klinikk.

Avtalen gjelder for ett år av gangen fra signeringsdato.

Løpende avtaler forhånds faktureres.

 

En god massasje kan forebygge mange problemer.